Voedingsadvies

"Ik wil graag persoonlijk voedingsadvies."

Persoonlijk voedingsadvies voor een gezonde levensstijl

Leer gezonder eten

Met ons persoonlijk voedingsadvies wordt het gemakkelijker om gezond te eten en te kiezen voor de juiste voedingsmiddelen. Hierbij zorgen we voor een goede balans en een realistisch advies, zodat je het wél volhoudt en een blijvende verandering bereikt.

Voedingsadvies
van BEWEEG.

  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Word bewust van je eetpatroon
  • Voor een blijvende verandering

Tijdens het intakegesprek praat je met onze voedingscoach over je levensstijl, wie je bent en wat je nodig hebt. Je houdt bij wat je eet en hoeveel je eet. Samen ga je aan de slag om daar kleine aanpassingen in te maken, zodat het haalbaar en realistisch wordt. En als je hulp nodig hebt, met vragen zit of even een steuntje in de rug kunt gebruiken, dan staan wij voor je klaar.

Are you ready to get healthy? Schrijf je dan nu in voor een gratis intakegesprek.

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven. 

Persoonlijk voedingsadvies?
Probeer het uit!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.