tip

Vitaliteit voor 60-plussers

"Blijf vitaal met BEWEEG. boutique gym"

Blijf vitaal met BEWEEG. boutique gym

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het behouden van een actieve en gezonde levensstijl. Speciaal voor 60-plussers bieden we trainingssessies aan die gericht zijn op het bevorderen van uw vitaliteit. Onze ervaren personal trainers begeleiden u in een veilige en stimulerende omgeving, zodat u met vertrouwen kunt werken aan uw gezondheid en welzijn.

Onze speciaal ingerichte trainingen zijn ontworpen om u de juiste begeleiding te geven, met aandacht voor uw individuele behoeften. Bij BEWEEG. geloven we in de kracht van beweging en zetten we ons in om u te helpen uw doelen te bereiken en uw levenskwaliteit te verbeteren. We creëren een omgeving waarin u zich gesteund voelt om actief te blijven.

Vitaliteit voor 60-plussers

  • Voorafgaand een scan om potentiële klachten te identificeren (Markelo)
  • Werken aan persoonlijke doelen in een groep
  • Veilig en effectief trainen
  • Actief (blijven) en gezonde levensstijl
  • Werken aan gezondheid en welzijn

Voor extra ondersteuning in Markelo zal Fysiotherapie Markelo voorafgaand aan de trainingen een grondige scan uitvoeren om potentiële klachten te identificeren en gepersonaliseerde behandelplannen op te stellen. Dit zorgt ervoor dat elk individu de juiste begeleiding krijgt om veilig en effectief te trainen in groepsverband.

In eigen tempo

Of u nu één keer per week wilt deelnemen of meerdere keren, u bent altijd welkom. Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u contact opnemen via onderstaande knop. Blijf vitaal en actief met BEWEEG. boutique gym!Vergelijk de prijzen van:

Neem vrijblijvend contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven.