tip

Hero program for kids

"Waar kids zichzelf kunnen zijn en werken aan hun zelfvertrouwen."

Be your own HERO

Het HERO Program for Kids helpt kinderen tussen de 12 en 17 jaar, die niet lekker in hun vel zitten. In dit programma gaan we samen aan het werk met jouw mindset, je zelfvertrouwen en het opbouwen van je fysieke kracht.

HERO Program For Kids
van BEWEEG.

  • 12 weken programma
  • Zowel fysiek als mentaal
  • Een persoonlijke coach
  • Meer zelfvertrouwen en fysieke kracht

Ontdek jouw superkrachten

Eerst plannen we een intakegesprek met onze personal coach. Daarin bespreken we wie jij bent, hoe het met jou gaat en wat je nodig hebt. Dan gaan we drie maanden samen aan de slag, met een trainingsprogramma op zowel fysiek als mentaal gebied. In dat trainingsprogramma ontdek jij welke superkrachten jij in je hebt en hoe je die kunt activeren. Wij helpen je die superheld te worden die je diep van binnen in je hebt.

We weten wat onzekerheid is en willen je helpen

Wij weten door eigen ervaring hoe het voelt om onzeker te zijn of gepest te worden. Iedereen is anders en daardoor ben je dus uniek. Wij zetten onze ervaring graag in om jou te helpen. Want jij bent het waard. Zien we je snel?

Ready to be your own hero? Schrijf je dan nu in voor een gratis intakegesprek.


Hero program for kids

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven. 

Word ook een hero!
Kom in actie, wij helpen je!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.