LEAN Small Group Training

"Samen leren sporten met de juiste houding en techniek."

Leren trainen in kleine groepen

Fitter worden, vet verbranden en meer energie krijgen: met onze Lean Small Group Training leer je wat voor jou de beste manier is om te trainen en bereik jij in 12 weken concreet resultaat. Je werkt in een kleine groep van 6 sporters aan jouw persoonlijke doelen. Dat doe je onder professionele begeleiding, die je helpt de juiste houding en technieken aan te leren. Zo weet jij precies welke oefeningen goed zijn voor jouw lichaam en wat je daarmee bereikt.

LEAN Small Group Training
van BEWEEG.

  • 12 weken programma
  • Intakegesprek met screening en scan
  • Bereik een concreet resultaat
  • Kleine groep van 6 sporters
  • Persoonlijke doelen
  • Professionele begeleiding
  • Juiste houding en techniek

Bij onze Lean Small Group Training plannen we eerst een persoonlijk gesprek met jou. Wie ben jij als persoon, wat wil je graag bereiken en wat heb je daarvoor nodig. Daarna doen we een fysieke screening en body scan, waarmee we meten wat jouw lijf aankan en wat het nodig heeft om je doelen te bereiken.

Twee keer per week train je in groepssessies, waarbij geen oefening hetzelfde is. We doen circuittraining, conditietraining, mobiliteitstraining, krachttraining en coretraining. Ook geven we je een persoonlijk voedingsadvies.

Veilig en in je eigen tempo

Zonder blessures leren trainen op een manier die je gemakkelijk kunt volhouden. En ben je klaar voor een volgende stap, dan is er de Advanced Small Group Training. Klaar om in beweging te komen?


LEAN Small Group Training

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven. 

join our movement!
Je krijgt de eerste les gratis

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.