new

Supplementen

"Verantwoorde voedingssupplementen als aanvulling op je training"

Supplementen in combinatie met advies

Wanneer je iets extra’s nodig hebt om je sportdoelen te behalen, zijn er speciale voedingssupplementen van XXL Nutrition. Deze werken als aanvulling op je training. Onze trainers kunnen signaleren dat je baat hebt bij het gebruik van supplementen, maar ze zijn ook gewoon particulier verkrijgbaar.

Bij BEWEEG. Boutique Gym verkopen we alleen de beste voedingssupplementen met de juiste samenstellingen. Dit zijn andere producten dan die online verkrijgbaar zijn. Daarnaast krijg je van ons advies over het gebruik en hoe je de supplementen het beste combineert met voeding. Door onze eigen ervaring met deze supplementen, weten we precies wat wel en wat niet werkt. En daar profiteer jij van!

Wil je weten welk pakket bij jou past? Doe hieronder de test!

Welk pakket past bij jou?

Maak een keuze

Stap 1 van 4

Ik ben een…

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven.