Personal Training

"Sporten met professionele 1-op-1-begeleiding"

Bereik jouw persoonlijke doelen

Bij onze Personal Training ligt alle focus op jou en de doelen die jij wilt bereiken. Welke doelen dat zijn, dat bepaal jij helemaal zelf. Of je nu wilt afvallen, sterker worden of meer energie wilt, wij helpen je verder.

Personal training
van BEWEEG.

  • Inclusief intakegesprek
  • Fysieke screening
  • Persoonlijk trainingsprogramma
  • Op maat gemaakte workouts
  • 1-op-1 begeleiding
  • Gecombineerd met mental coaching

Maar Personal Training bij BEWEEG. Boutique Gym is niet voor iedereen weggelegd. Je werkt hierin nauw samen met je personal trainer, dus willen wij eerst graag weten wie jij bent, wat jou motiveert en wat jij graag wilt bereiken. Daarom plannen we eerst een persoonlijk gesprek met jou. Daarna doen we een fysieke screening, waarmee we meten wat jouw lijf aankan en wat het nodig heeft om je doelen te bereiken. En zien zowel de trainer als jij deze samenwerking helemaal zitten, dan maken we een persoonlijk trainingsprogramma. Daarmee ga jij vervolgens samen met de personal trainer aan de slag, met op maat gemaakte workouts en 1-op-1 begeleiding.

Combinatie van fysieke workouts en mental coaching

Met de juiste mindset bereik je sneller concrete resultaten en is het gemakkelijker vol te houden. Daarom combineren wij bij personal training de fysieke workouts met mental coaching.


Personal Training

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven. 

join our movement!
Je krijgt de eerste les gratis

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.