new

STRIDE

"Ontwikkel of verbeter je hardloopvaardigheden"

Wat is STRIDE?

Maak kennis met STRIDE, hét programma dat jou helpt om als hardloper te groeien, ongeacht je niveau. STRIDE combineert het beste van hardloop- en krachttraining in een energiek en motiverend pakket. Je traint twee keer per week hardlopen en één keer per week krachttraining. 

Kleine groepen, grote resultaten

Train in een dynamische groep van maximaal 14 personen. Deze kleinschalige setting zorgt ervoor dat je persoonlijke begeleiding krijgt en gemotiveerd blijft. De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur in Hengelo, waarbij je start bij BEWEEG. en werkt aan je snelheid en uithoudingsvermogen met intervaltraining bij de Tuindorp vijver. Op vrijdagavond is er een optionele, maar sterk aanbevolen krachttraining bij BEWEEG., in dezelfde groep.

STRIDE

  • Motiverend en intensief
  • Uitdagend en resultaatgericht
  • Doelgericht en groei
  • Persoonlijke begeleiding
  • Energie en voldoening

Startdatum

De groepen starten op 2 september 2024. Schrijf je nu in voor de voorinschrijving en kom (weer) in topvorm!

Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een fittere en sterkere versie van jezelf!

Neem vrijblijvend contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven.