Over ons

"Bewegen staat voor ons gelijk aan gelukkig zijn"

Bij BEWEEG. Boutique Gym is bewegen veel meer dan alleen een manier om af te vallen, spieren op te bouwen of meer energie te krijgen. Bewegen staat voor ons gelijk aan gelukkig zijn, goed in je vel zitten, groeien en in je kracht te staan.

Wanneer je met plezier beweegt, merk je resultaat. Zowel fysiek (doordat je afvalt, sterker wordt en meer energie krijgt), maar vooral ook mentaal. En wanneer je concreet resultaat ziet, wordt bewegen steeds leuker en makkelijker vol te houden.

Wij werken vanuit onze persoonlijke ervaringen en geven dat wat wij geleerd hebben met veel passie door aan jou.

Voor ons is personal training dan ook echt persoonlijk. Niet alleen aanmoedigen, maar jou op een menselijke manier begeleiden bij een training die bij jou past. Iedereen is uniek en verdient de juiste aandacht. Kom jij samen met ons groeien?

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven. 

Meer weten?
Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.