Mental coaching

"Bewuster leven en beter in je vel met mental coaching"

Move your body, free your mind

Mental coaching helpt je meer regie te krijgen over je leven en je gelukkiger te voelen. Maar dit zit niet alleen in je hoofd. Bij BEWEEG. Boutique Gym helpen we je beter gebruik te maken van je lichaam en je lichaamshouding te verbeteren. Door je manier van bewegen, je houding en je kracht beter in te zetten, zit je letterlijk beter in je vel. En dat merk je in je mindset.

Mental Coaching
van BEWEEG.

  • Verbeter je lichaamshouding
  • Fysieke en mentale oefeningen
  • Persoonlijke gesprekken
  • Verbeter je mindset

Mental coaching is bij ons altijd een combinatie van fysieke oefeningen en mentale uitdaging. Wij weten door eigen ervaring hoe het voelt om onzeker te zijn of niet lekker in je vel te zitten. En wij gebruiken die ervaring graag in persoonlijke gesprekken met jou, zodat wij jou écht verder kunnen helpen.

Are you ready to get movin’? Schrijf je dan nu in voor een gratis intakegesprek.


Mental coaching

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven. 

Verbeter je mindset
Kom in actie, wij helpen je!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.