new

Nazorg voor fysiotherapie

"Intensieve samenwerking met Fysiotherapie Markelo"

Iedereen die wel eens heeft moeten herstellen van een blessure door middel van fysiotherapie weet dat het een lange weg naar (volledig) herstel kan zijn. Het is vaak lastig om compleet te herstellen wanneer de behandeling door de fysiotherapeut tot een einde komt. Juist voor de mensen die nazorg kunnen gebruiken hebben wij een nieuwe samenwerking opgestart met Fysiotherapie Markelo.

Opvolging en aanvulling op de professionele zorg

Bij BEWEEG. hebben we maximale aandacht voor onze trainees. Dankzij de uitbreiding van BEWEEG. in Markelo kunnen wij ons in het bijzonder richten op het begeleiden en trainen van mensen die graag hulp willen hebben bij hun herstel. Zo voorkomen we dat deze mensen in een figuurlijk ‘gat’ vallen waardoor hun herstelproces vertraagt of zelfs stagneert. Deze vorm van nazorg kan op fysiek vlak plaatsvinden maar ook op mentaal gebied ondersteunen we onze trainees.

Waar je aan kunt denken bij
begeleiding na fysiotherapie

  • Persoonlijke begeleiding
  • Hersteltraining en revalidatie
  • Krachtopbouw
  • Mental coaching
  • Voeding & supplementen advies

Door onze intensieve samenwerking met Fysiotherapie Markelo hebben we korte lijntjes met jouw fysiotherapeut. Door de wisselwerking zorgen we er samen voor dat jij de best mogelijke nazorg krijgt om je herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

LIFESTYLE BY BEWEEG.

BEWEEG. Markelo is voor iedereen die aan zijn/haar lifestyle wil werken!

Ook als je niet onder behandeling bent (geweest) bij de fysiotherapeut ben je natuurlijk van harte welkom! Bij BEWEEG. helpen we namelijk iedereen die zijn/haar lifestyle wil verbeteren! Het flexibele Lifestyle by BEWEEG. aanbod biedt alles wat je nodig hebt op gebied van mental coaching, personal training, begeleiding en voedingsadvies.

Wil jij meer weten over hersteltraining of wil je gewoon werken aan je lifestyle?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Maak kennis en ontdek hoe we BEWEEG. jou verder helpt.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marlies

0

“Een jaar geleden ging ik met tegenzin naar de gym en stond ik het liefst in een hoekje achterin een leszaal zodat ik niet opviel. De motivatie was ver te zoeken. Wat een verandering toen ik bij BEWEEG. begon. Ik werd eindelijk gehoord en vond het totaal niet vervelend dat er op mij werd gelet!”

Matthijs

0

Het fijne aan het trainen bij BEWEEG vind ik de kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen en iedereen motiveert elkaar.

Peter

0

BEWEEG. is voor mij, na elke les een feestje. Met een lach op de fiets naar BEWEEG. en nadien ff uitpuffen om daarna met een lach op het gezicht huiswaarts te gaan.

Odette

0

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en mijn spieren worden sterker en het is heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn ! Nu ben ik enkele maanden op weg en vind ik het sporten heerlijk! Ik ben geen type voor het ‘echte fitness’, maar de circuit training en fat burner zijn mij op het lijf geschreven.