BEWEEG. Bedrijven

"BEWEEG. verbetert de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers"

Werkgeven is meer dan alleen ‘werk geven’: het betekent ook dat je goed zorgt voor je werknemers. Een goede werkgever investeert in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers. Veel werkgevers zoeken daarvoor naar manieren om hun werknemers op sportief vlak te ondersteunen.

Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want vaak melden alleen mensen zich aan die van nature al sportief zijn. Maar hoe bereik je de groep voor wie de drempel iets hoger ligt? En hoe maak je het bewegen nu echt leuk, zonder dat het een ‘moetje’ is? Bij BEWEEG. weten we als geen ander dat het resultaat telt. En je behaalt alleen resultaat als je het kunt en wilt volhouden.

Stimuleer jouw medewerkers
met BEWEEG. Bedrijven

  • Stimuleer fitheid en vitaliteit van werknemers
  • Fysieke workouts op maat
  • Kleine groepjes van max 6 werknemers
  • Gecombineerd met mental coaching
  • Laagdrempelig en voor iédereen

Workouts op maat

Daarom bieden we gerichte groepssessies met fysieke workouts op maat, al naar gelang het vakgebied. Een groep kantoormensen heeft nu eenmaal andere lichamelijke uitdagingen dan een team van magazijnmedewerkers. Samen met de personal trainer gaat het team 1 of 2 keer per week aan de slag met bewegen. We houden de groepen bewust klein: maximaal 6 personen per groep. Zo kunnen we iedereen de beste ondersteuning bieden.

Gecombineerd met mental coaching

Daarnaast bundelen we de kracht van fysieke workouts met mental coaching, waarin we dieper in gaan op andere factoren die invloed kunnen hebben op je vitaliteit. Denk aan de impact van veel thuiswerken of andere aspecten die kunnen spelen waardoor iemand misschien niet goed in zijn vel zit. En doordat je dit met je directe collega’s doet, versterk je het teamverband en verbeter je de samenwerking.

Bij BEWEEG. vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Maar dan wel op een manier die bij de persoon past. Daarom doen we altijd vooraf een intakegesprek met alle individuele deelnemers en houden we vooraf en tussentijds diverse metingen. Zo kan iedereen sporten op zijn eigen niveau, voorkom je fysieke of mentale klachten door het werk en versterk je het team.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.


BEWEEG. Bedrijven

Zet je medewerkers in beweging
Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.